Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала разом з давнім знайомим, примірявши стильне вбрання: блейзер-оверсайз кольору фуксії і напівпрозорий молочний топ.

Зірка разом з чоловіком танцювали під трек Slava Marlow "Параноя", який останнім часом став справжнім хітом. При цьому товариш Наталії як би підспівував, "виринаючи" в кадр, а сама Моиглевская ніжно притулилася до нього головою в кінці.

@nataliya_mogilevskaya

Ты горишь 🪅🪅🪅#рекомендации #рек

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
♬ ты горишь как огонь - крек

Варто відзначити, що Наталя не любить афішувати особисте життя, проте вже більше півроку зірці приписують роман з українським мільйонером Олегом Рижовим. Пара не раз з'являлася разом на різних світських заходах, не відходячи один від одного ні на крок і навіть знімають спільні забавні ролики для TikTok.

@nataliya_mogilevskaya

Друзья, не стесняемся, подписываемся ❤️#рекомендации #рек

♬ Оригинальный звук - Арина

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".