18 березня 2021 року на просторах Youtube з'явилося відео-інтерв'ю Юрія Дудя з українцем Ванею Рудським, більш відомим під псевдонімом EeOneGuy з мільйонами фанатів.

25-річний хлопець розповів інтерв'юеру про плагіат, виробництво музики і причини, чому він зник з платформи на довгі 15 місяців. Зараз ролик переглянули вже більше 1,9 мільйона разів, він знаходиться на першому місці у вкладці "тренди". Відсутність Рудського на Youtube пов'язано з його захопленням музикою.

Івангай і Дудь, скріншот: Youtube
Івангай і Дудь, скріншот: Youtube

"Я взявся за нове ремесло, вгризся в нього і не відпускав, поки я його не вивчу. Ось прям складно. Складно, незрозуміло. І поки я не розібрався, поки з-під моїх рук не вийшов перший трек, від якого не в'яли вуха у мене самого, я не заспокоювався. І ось, дебютний трек через два роки", - заявив блогер.

Далі розмова зайшла про плагіат, в якому його звинувачували. І Ваня зізнався, що надихнувся зйомкою роликів завдяки популярному шведському блогеру "Пьюдіпай" , а ось ідею запозичив у El Rubius. EeOneGuy навіть зв'язався з ним, щоб повідомити, що вкрав у нього три ролики.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після розмови про музику стало зрозуміло, що Іван Рудський не плагіатив музику, а спочатку свого шляху, поки не навчився самостійно писати музику і текст, користувався платними базами семплів.

Івангай і Дудь, скріншот: Youtube
Івангай і Дудь, скріншот: Youtube

"В даний момент я шарю, як це — писати мотиви, як писати вірші на пісні, і я вже до такого не вдаюся. Але так, тоді так", - зазначив він.

Обговорюючи Моргенштерна, українець відповів, що він йому подобається як музикант, адже вміє створювати "заїдають" треки. Однак подібні методи залучення популярності хлопцеві не близькі. Іван навіть вживав наркотики і ставиться до них не так, як більшість людей, а більше з наукової точки зору.

Юрій запитав у Вані, що було фінальним днем, фінальною крапкою, коли він зрозумів, що треба збирати валізи.

"Я не хочу говорити про Мар'яну нічого поганого, ну типу, вона мене там вдарила, скажімо. І я такий ... ні, ну все. Це останній раз. Я не витерпів цього. Насильство - це неприємно. Здачі ніколи не міг дати , це вище мене. Терпіти теж дивно. Добре, що вона мене вдарила. мене б'ють - це ненормально.", - відповів Івангай на питання Дудя.

Нагадаємо, звичайна вчителька змусила Дудя почервоніти від сорому, на чому "попався" відомий викривач

Як повідомляв "Знай.ua", зірка російського YouTube Юрій Дудь заговорив українською: від зубів відскакувало

Знай.ua писав, заміжня ведуча "Орла і Решки" Івлєєва вразила визнанням: "Я - незаймана"