Дикі козли в основному живуть біля пам'ятки, яка розташовується в Лландідно, Уельс. Однак зараз вони заполонили приморське місто держави.

Британський таблоїд The Sun повідомляє, що збуджені тварини вторглися після того, як через карантин були позбавлені протизаплідних засобів. Зараз "голодні до сексу" козли ходять по вулицях в пошуках кізок і блокують рух машин.

Дикі козли, фото: The Sun
Дикі козли, фото: The Sun

Раніше рогатим в цей час, які живуть неподалік, ставили ін'єкції, після яких їх не тягне до розмноження. Однак цього року цьому завадили карантинні обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу в усьому світі. Місцеві жителі тепер переживають, що стурбовані тварини не зможуть знайти собі дорогу додому.

Дикі козли, фото: The Sun
Дикі козли, фото: The Sun

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Минулого року подібне вже відбувалося через карантин, оголошений в країні. Козли безперешкодно гуляли по площах і парках, обскубуючи кущі і витоптуючи галявини. Але ось місцевій поліції не вдавалося стежити за пересуванням тварин.

"Цього року вони вільно бродять по місту і стають все більш сміливими без людей", — заявив хтось із місцевих жителів.

Дикі козли, фото: The Sun
Дикі козли, фото: The Sun

Нагадаємо, українські герої привезли з війни двох закоханих пухнастиків, зворушливо до сліз: друзі назавжди

Як повідомляв "Знай.ua", розлючені кияни оточили Раду, болить кожному українцю: "Досить вбивати!"

Знай.ua писав, у Києві їжачок застряг в батареї і мало не згорів живцем: рятувальники потіли всю ніч