Модель плюс сайз Міла Кузнєцова - володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

За її життям на сторінці в соціальній мережі Instagram стежать понад 700 тисяч осіб, з якими вона продовжує ділитися пікантними фотографіями, демонструючи свій рекордний бюст. Зараз же вона виклала цілу серію знімків з котиком безшерстої породи - сфінкс - різним кольором очей.

Міла Кузнєцова, фото: Instagram
Міла Кузнєцова, фото: Instagram

"Кiт постарається втриматися на ваших колінах, навіть коли ви встаєте зі стільця. До останньої хвилини він сподівається, що у вас прокинеться совість і ви сядете назад", - написала вона в підписі до публікації.

Міла Кузнєцова, скріншот: Instagram
Міла Кузнєцова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Який класний котик😍 хочу собі такого❤️", "Який гарний, а це хлопчик чи дівчинка??? Як звуть??", "Ой красень який 😍", "Вааау😍 ці шикарні очі просто звели мене з розуму😂 😍", "Такий милашка ❤ ️😍 тварини вражають своєю відданістю", "Як називається ця порода кота? Такий красивий😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова вивалила свій 15-ий розмір і дала посмоктати на камеру

Як повідомляв "Знай.ua", українка з 15-м розміром грудей Міла Кузнєцова знайшла красеня "за габаритами": "Потрешся волохатою..."

Знай.ua писав, українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова зробила подарунок чоловікам на 8 березня: "Щасливий"