Заступник голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук на своїй сторінці в Facebook повідомила про те, що було завершено чергове засідання Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики.
Вона зазначила, що обговорили питання про проект закону про внесення змін щодо удосконалення законодавчого регулювання в галузі зовнішньої реклами - її хочуть скоротити до 50%.

Ліна Костенко, фото Facebook
Ліна Костенко, фото Facebook

"Для цього законопроект передбачає: зібрання всього регулювання зовнішньої реклами в одному законі з чіткими визначеннями, схемою розміщення та вимогами щодо видачі дозволів. Прозорість. Інформація щодо власників та відповідальних осіб буде доступна кожному за допомогою розміщення на рекламних засобах QR-кодів. Ефективний механізм контролю за дотриманням вимог законодавства, а також зрозуміла процедура демонтажу нелегальної реклами", - йдеться в публікації.

Також розглянули законопроект про "службу військового капеланства". Євгенія Кравчук зазначила, що це важлива ініціатива, оскільки капелани несли свою місію з самого початку війни з морально-психологічної підтримки українських воїнів. Проект закону спрямований на надання відповідного правового статусу для таких людей та належного соціального забезпечення.
У публікації йдеться і про сприяння включення Бучацької ратуші до програми "Велика реставрація", і про підтримку для номінації на присудження Нобелівської премії з літератури у 2022 році кандидатуру Ліни Костенко.

"Слуга народу", скріншот: Facebook
"Слуга народу", скріншот: Facebook

Нагадаємо, Ліна Костенко приголомшила резонансною заявою: "Я випишуся з українців"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ліна Костенко "зігріває" українські серця в ці важкі часи: взаємність дуже важлива

Знай.ua писав, Тернопільська Дюймовочка з великим серцем закохала в себе Україну: майбутня Ліна Костенко