Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram.

Буквально днями 41-річна світська левиця влаштувала день народження своєї доньки Анджеліні. Іменинниця попросила зіркову маму, щоб свято пройшло в стилі Хеллоуїн.

Варто зазначити, що вийшло дійсно дуже реалістично, а саму тему смерті Вікторія Боня обіграла по повній програмі і дійшла до кінця – зірка "Дом-2" вляглася в труну, а аніматори накрили його кришкою.

Вікторія Боня, фото: Instagram
Вікторія Боня, фото: Instagram

Відео з моторошнуватого торжества блогерка розмістила в своїх Insta Stories.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Хто мріяв, щоб мене поховали живцем? Ваша мрія збулася!" - оголосила Боня, лежачи в труні.

Потім вона скомандувала аніматорам англійською мовою: "Закрийте кришку!"

Раніше ми писали про те, що Вікторія Боня дала інтерв'ю в якому заявила, що у російської моделі Ірини Шейк та футболіста збірної Португалії і туринського "Ювентуса" Кріштіану Роналду був укладений контракт під час їх спільного життя.

Нагадаємо, Вікторія Боня має намір стати депутатом: боротьба з вишками 5G і чіпуванням.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Дом-2" Рустам Солнцев заліз у багатомільйонні борги, суд забороняє залишати країну.

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Боня створює мережу знайомств для тих, хто зневірився: "Школа ескорту?"