Стало відомо про те, що виплати лікарняних не будуть скасовані. Просто з'явиться швидше за все новий вид страхових виплат. Що про це відомо.

Таким чином повідомляється, що останнім часом ЗМІ пишуть про те, що Фонд соціального страхування скасовує окремі соц виплати, і вже в кінці червня поточного року відзначити виплати за листами непрацездатності.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Питання виплат в Україні врегульовано три документ.

В Україні є закон про загальнообов'язкове соціальне страхування. Там був введений ще один вид виплат, зокрема, на період реабілітації після якоїсь травми.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим, з метою запобігання технічно-юридичних проблем із законом, якщо справа стосується питання загальнообов'язкового державного страхування, спеціальний комітет розгляне законопроект №5187 а також альтернативний до нього №5187-1.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Там запевняють, що зроблять все можливе для того, щоб реалізувати повною мірою те, що турбує громадськість. Це дозволить застрахованим людям не відчувати ніяких обмежень у зв'язку з прийняттям законопроекту.

Нагадаємо, раніше Хворі кияни штурмують поліклініки, забудьте про соцдистанции: "Медреформа, с*ка!" У Києві відвідувачі поліклініки влаштували величезну чергу в реєстратуру, забувши про соціальну дистанцію.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Хвору коронавірусом стареньку заганяли по кабінетах, задихалася в чергах: "сім кіл пекла" У Житомирі стареньку жінку заганяли у важкий стан по лікарняних кабінетах.

Також "Знай.ua" писав, що Харків'яни "маринуються" в поліклініках, черги з самого ранку: "в Шаріте відправлять?" Харків'яни стали скаржитися, що в 9 поліклініці люди повинні сидіти в черзі з самого ранку.