Відома українська актриса гумористичного проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко досить часто ділиться зі своєю аудиторією в соціальній мережі Instagram новими кадрами. Це можуть бути як красиві фотографії, так і смішні ролики.

Таким чином повідомляється, що цього разу дівчина вирішила порадувати фанатів новим скетчем. Вікторія Булітко зіграла злу вчительку. Вона вибрала спеціальну маску, яка сильно збільшує очі, і почала розмовляти як викладач.

"Сергієнко, до дошки! Я сказала, до дошки!!"- зі злісною інтонацією каже Вікторія, щоб нагадати фанатам про шкільні часи. Під постом вона запитала, у кого ще була така вчителька.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"У мене така математичка", " е моє...Злякала реально.У мене з біології схоже маленько....😮 ", "Віка, ти машина перевтілення!» - пишуть користувачі в коментарях під постом.

Раніше повідомляли, після заяв про політику актори "Дизель Шоу" приготували не тільки жарти: "відразу відчуєте".

У соціальній мережі Instagram з'явилася публікація з кількома фотографіями, яка віщує новий випуск "Дизель Шоу" з привітанням з Новим роком.

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Дизель шоу" Сморигін видав вегетаріанський рецепт улюбленої страви на Новий Рік.

Знай.uа писав, Булітко з " Дизель шоу "показала правдиву реакцію на комуналку, гумор тут не допоможе:" відразу свідомість втрачають...".