Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно на одному з численних фан-акаунтів Насті та її чоловіка, продюсера і репера Потапа з'явилося зворушливе архівне фото Олексія, зроблене близько десяти років тому. Так, на знімку шоумен позував у затишній домашній обстановці разом з єдиним сином Андрієм, якому зараз 12 років. У кадрі ж щасливий артист тримав ще зовсім маленького хлопчика на руках, посміхаючись на камеру.

Варто відзначити, що Андрій - син Потапа від колишньої дружини Ірини Горової, з якою виконавець офіційно розлучився ще в 2014 році. Разом подружжя створило продюсерський центр MOZGI Entertainment, а причиною розпаду сім'ї багато фанатів вважають саме роман Олексія з Настею Каменських, адже пара зіграла весілля лише в 2019 році, до цього намагаючись приховувати свої тривалі відносини від публіки.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зараз же Настя Каменських не приховує, що дуже хоче дітей, а поки що вони з коханим - щасливі господарі білосніжної собачки породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.