В українські міста приходять нові тварини. Цього разу в Кривому Розі було зловлено на прогулянці екзотичного красеня — птаха страуса.

Кадрами з гостем з далеких країв ділиться інстаграм-акаунт "Мій Кривий Ріг".

Зйомку тварини провів один із водіїв авто - тварина йшла дорогою, спокійно озиралася навсібіч. Навряд слово “спокійно” можна віднести до водія машини, адже у великому індустріальному місті по дорозі прогулюється… страус.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Спершу не було жодних відомостей, звідки взявся страус у місті, користувачі мережі, куди було завантажено коротке відео прогулянки тварини, висували ймовірні припущення. Тварина живе на місцевій страусиній фермі, звідки зуміла втекти. ЗМІ повідомляють, що власник вже знайшов втікача і повернув його додому.

Страусові ферми - не рідкість в Україні. Птахи змогли адаптуватися до українського клімату, активно розмножуються. Ферми пропонують відвідини і екскурсії, крім того, фермери ведуть продаж тварин, а також їхнього м'яса, яєць, пір'я тощо.

Жодних відомостей про те як тварина втекла з ферми - немає. Можливо, страус хотів надивитися на людей перед черговим закриттям усіх розважальних об'єктів у місті.

Нагадаємо, раніше Нелюди жорстоко розправилися з маленькою лисичкою: били ногами і душили чоботом

Як повідомляє портал Знай.uа, У місті під Києвом засікли нахабну руду бестію: почувається як вдома

Також Знай.ua писав, Шкуродери розкидають небезпечні "вкусняшки": як врятувати отруєних тварин