Стало відомо про те, що в Одесі охоронці побили ветерана АТО. Все через те, що він встав не в тому місці. Що про це відомо.

Таким чином повідомляється, що кур'єра в Одесі побили за те, що він припаркувався не на своєму місці. При цьому, як вже було вище згадано, чоловік є ветераном АТО.

Накинулися на нього охоронці приватної фірми, хоча співробітники правоохоронних органів відзначають, що інцидент стався між двома водіями.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сталося це на житловому масиві Котовського в середу, 17 березня. Керівник охоронної фірми вийшов зі свого транспортного засобу Porsche і не поділив парковку з ветераном АТО, Євгеном Кучинським.

Працює чоловік в компанії DHL, і приїхав туди по роботі. Припаркувався, а потім зайшов в офіс.

Повернувшись на парковку він побачив, що колеса службового автомобіля були порізані, а поруч його вже чекали хлопці в чорній формі охоронців.

Вони почали говорити Євгену про те, що тут паркуватися не треба було, і приступили до побиття.

Ролик з місця інциденту був знятий очевидцями, і через кілька годин вже був в мережі. На кадрах видно, як чоловіка по черзі б'ють чоловіки в чорній формі.

У Євгена через побиття перелом носа, закрита черепно-мозкова травма, забита грудна клітка і пошкоджена щелепа.

Нагадаємо, раніше У Харкові жорстоко побили головреда відомого видання: "цеглою по голові"

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Львові поліцейські побили героїв АТО, очевидці киплять: "нові беркутята?"

Також "Знай.ua" писав, що "Гастролери" з Донецька жорстоко побили ветерана АТО в Києві, очевидці ахнули: "немає живого місця"