Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, вона стане учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, артистка пародіюватиме культову співачку Адель, а за перемогу з Лесею побореться 63-річний Павло Зібров, який з'явиться на сцені в образі легендарного соліста групи "Queen" Фредді Мерк'юрі.

Втім, на офіційному акаунті "Ліпсінк батла" в Instagram з'явилося компрометуюче відео з третього випуску проекту. На ролику показаний уривок з шоу, де невідомий чоловік в чорному брючному костюмі вийшов на сцену після виступу Нікітюк, вручивши красуні ніжний букет квітів, від чого зірка зніяковіла. Після чоловік став на одне коліно і зробив арстистці пропозицію руки і серця, чого не очікували навіть ведучі шоу - Потап і Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що Леся Нікітюк приховує особисте життя за сімома замками, але в різних інтерв'ю зізнається, що хоче сім'ю. Численні шанувальники ведучої навіть пропонували взяти участь їй у другому сезоні шоу "Холостячка", адже перший сезон проекту допоміг акторці Ксенії Мішиній знайти справжнє кохання.