Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті Тіни з'явився зворушливий пост від учасника шоу "Голос країни 11" Олександра Тесленка, який був у команді знаменитості, проте програв на вокальних боях ще одному її підопічному - Нарамну Мумні.

Так, Олександр виставив архівне чорно-біле спільне фото з артисткою, на якому ніжно притискався головою до Кароль і злегка приобнімав її. Тесленко зізнався, що якраз заради виконавиці повернувся на "Голос" ще раз, адже Тіна щиро вірить у всіх своїх підопічних.

"@alexanderteslenko_ : "можу писати багато, але @tina_karol - головна причина мого повернення на Голос.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Я тоді так хотів попрацювати з цією людиною, але так і не вдалося... я повернувся щоб здійснити свою мрію, адже відданість мріям для мене перш за все. Стільки часу, віри і любові для мене... це людина максимальної віддачі!

Мрії збуваються! Дякую за цю можливість. Приклад працьовитості, простоти і сили❤️

Тепер назавжди!"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату