Відомий український актор і зірка серіалу «кріпосна» Тарас Цимбалюк поділився з фанатами новим фото і хорошими новинами. Він розповів про проект, в якому зараз знімається.

Таким чином повідомляється, що актор опублікував відразу дві нових фотографії, які були зроблені на знімальному майданчику серіалу «кріпосна». Зараз йдуть зйомки третього сезону, і Тарас Цимбалюк трохи повідав про це.

На знімках він в серіальному образі і спеціальному Гріммі.

Як розповів молодий актор, їм вдалося вже зняти більшу частину нового сезону, але, попереду ще три місяці зйомок.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Пост Тараса Цимбалюка, фото: Instagram
Пост Тараса Цимбалюка, фото: Instagram

Без інтриги звичайно ж не обійшлося: "Скажу одне: таких поворотів в сюжеті ви сточно не очікуєте! Буде як ніколи цікаво🎬"

Прем'єра має відбутися вже цього року, восени на телеканалі СТБ. Серіал досить популярний в Україні, тому, глядачі з нетерпінням чекають, щоб дізнатися, які сюрпризи їм підготували сценаристи.

Раніше ми повідомляли, Цимбалюк з "Танців з зірками" підкорив голим тілом навіть хлопців. Але зараз Тарас все ж опублікував знімок з розстебнутою сорочкою, завдяки чому можна розглянути прекрасну фігуру актора.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка" кріпак " Цимбалюк показав свої інтимні тату. Актор поміркував в Instagram про те, як важливо правильно тренувати своє тіло в спортзалі, звертаючи увагу на індивідуальне сприйняття фізичних вправ.

Також "Знай.ua" писав, що колега Мішиної по кріпосній виявився "шаманом", вчора ніс розбив, сьогодні цілий і неушкоджений.