Одна з колишніх ведучих шоу "Орел і решка" Регіна Тодоренко продовжує насолоджуватися українською Одесою.

Регіна Тодоренко - російська співачка і телеведуча, родом з Одеси - приїхала у рідне місто. Вона виклала світлину, на якій позує з подругою на фоні хвиль моря. Обидві жінки вбрані у теплі куртки, Тодоренко навіть у шапці, вони посміхаються і махають руками.

В Одесі у дівчини залишилася вся родина. Вона неодноразово у різних інтерв'ю розповідала про свою велику любов як до міста, так і до сім'ї.

"Яке ж це щастя - бути птахом", — підписала пост зірка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У часи анексії РФ Криму, а також конструювання так званих "народних республік" на території Луганської і Донецької областей, Тодоренко не могла відвідувати родину. В цей час вона завагітніла, народила і одружилася з російським виконавцем Владом Топаловим. У своєму інтерв'ю Ксенії Собчак Тодоренко плакала під час їжі через те, що вона не може організувати велике одеське весілля - мрію усього її життя. Весілля довелося відгуляти в Італії, куди наречені привезли всіх своїх друзів і родичів.

Нині ж Регіна не має проблем з візитами до Одеси. Цього разу вона приїхала у рідне місто зі сином. Хлопчик народився у 2018 році. Тодоренко часто публікує відео і фото свого сина, а також показує як вони разом проводять час.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася