Стало відомо про те, що в МВС України розповіли про особливу породу собак, яка відома у всьому світі своїм гострим розумом і кмітливістю.

Таким чином повідомляється, що мова йде про породу малінуа. Вони не можуть жити без роботи.

Ці собаки з радістю виконують команди власників, а також люблять виконувати завдання. Це робить їх неймовірно щасливими, і на додаток до цього вони не можуть уявити своє життя без тісного спілкування з людьми.

Цю породу собак активно використовують військові, правоохоронні органи, а також прикордонні служби по всьому світу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вони без особливо праці можуть знайти вибухівку, боєприпаси та інші заборонені речовини.

Не так давно дві бельгійські вівчарки на ім'я Ладіо і Ледо поповнили ряд службових собак 2 Галицької бригади Національної гвардії України. Тепер громадський порядок в Ужгороді охороняється ще ретельніше.

Нагадаємо, МВС України показало тренування "хвостатого патруля": як виховують чотирилапих " прикордонників"

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом чотирилапий детектив відшукав зниклого чоловіка. Про це розповіли на сторінці поліції Київської області у соцмережі Facebook.

Також Знай.uа писав, кінологи похвалилися чотирилапими прикордонниками. Про це передавати у МВС України на офіційній сторінці Facebook.

Також у Центрі пройшли підготовку 9 представників інших правоохоронних органів, зокрема УДО України та ВСП Збройних сил України.