Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - відбулася прем'єра її довгоочікуваної пісні "Девочки рулят". Так, артистка 18 березня презентувала ще я яскравий кліп, в якому взяли участь колеги Насті: ведуча Леся Нікітюк, співачка Даша Астаф'єва, блогерка Тетяна Парфільєва і краща подруга Каменських, дизайнерка Анна Андрійчук.

Красуня нібито змінювала кілька локацій: спальня, автомобіль, салон краси, їдальня і рожевий диван, приміряючи кілька яскравих образів з незвичайним макіяжем і зачісками. Виконавиця зазначила, що вони вдосталь повеселилися, знімаючи ролик. При цьому Настя вирішила поцікавитися у шанувальників, чи сподобався їм кліп і які моменти запам'яталися найбільше.

"ДІВЧАТКА РУЛЯТЬ 👩 🏼 🤝 👩 🏻 🤟
Дивіться мій новий кліп, щоб ще раз в цьому переконатися!😘

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

А ті, хто вже дивився, напишіть, який момент з кліпу вам сподобався \ здивував \ розсмішив найбільше?🥰"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "ніяк якщо чесно...", "Слова можуть зачепити тільки 6-ти класниць....", "Мдааа...ну і пісня 🙄", " повна маячня....((", "Кадри з Лесьою-це просто щось з чимось 😂 😂 😂 дуже гарна робота! 😍 😍 ", "Дуже красиві образи😍","сатаністський кліп".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.