Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість представила численним шанувальникам довгоочікувану пісню "a tebe...", а тепер порадувала ще однією яскравою новинкою - першим сольним міні-альбомом "dofamin". Так, артистка вибрала для обкладинки незвичайний кадр, лежачи на воді в напівпрозорій облягаючій водолазці салатового кольору, доповнивши образ нюдовим макіяжем з неоновим акцентом на повіках.

Красуня зізналася, що день прем'єри, 19 березня, став для неї дуже особливим, адже кілька років тому Надя вирішила діставати з пам'яті уривки особистих історій і розбиратися, що для неї означає любов, перекладаючи почуття на музику і тексти. Тепер же міні-альбом Дорофєєвої можна прослухати на всіх музичних платформах.

"Сьогодні для мене особливий день.
Кілька років тому я почала діставати з пам'яті уривки особистих історій, намагаючись розібратися, що для мене означає любов, і перекладала свої почуття на музику і тексти.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Виявляється, будь-який спогад можна перетворити на пісню. Закоханість, біль, пристрасть, насолоду, залежність – ці відтінки почуттів знайомі кожному, і саме вони звучать в моєму першому міні-альбомі dofamin

Я дякую моїй музичній команді 💚

Слухайте мій міні-альбом dofamin на всіх цифрових майданчиках ❤️"

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.