Популярний український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно зі скандалом розлучився з першою дружиною Оленою Войченко і одружився вдруге на блогерці Христині Горняк, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

А нещодавно на офіційному акаунті шоу "Життя відомих людей" в Instagram з'явилося відео уривка інтерв'ю з колишньою дружиною шоумена Оленою Войченко, яка важко переживала розлучення. Як виявилося, у мами двох дітей з'явився новий чоловік, проте дівчина попросила не показувати обличчя коханого і навіть не назвала його імені.

Разом з донькою Емілією, сином Еваном і таємничим незнайомцем Олена відвідала закриту вечірку для блогерів популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, але вирішила не говорити про особисте життя. Також Войченко зазначила, що Остапчук фактично не бере участі в житті їхніх спільних дітей.

"Екс-дружина Володимира Остапчука врерше прийшла на світський захід з таємним незнайомцем😮

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На черговому заході наша «Король вечірок» зустріла Олену Войченко — колишню дружину шоумена Володимирв Остапчука.

Олена прийшла сюди із загадковим незнайомцем, обличчя якого попросила не знімати."

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.