Колишня зірка фільмів для дорослих Саша Грей приготувала борщ. Дівчина намагається після завершення кар'єри розвиватися як блогер.

Грей в описі під роликом розповіла, що борщ має українське походження і вже потім поширився в Росії. Однак для анонсу свого відео в Twitter дівчина використовувала фото з російської шоколадки" Оленка " на тлі типового російського пейзажу.

У коментарях уважні користувачі нагадали Саші, що борщ – українська страва.

"Створена в Україні, ця страва відтоді поширилася по всьому світу. Зараз воно досить поширене в таких країнах, як Росія, Польща і Литва", - пише Саша.

Саша Грей, фото: Twitter
Саша Грей, фото: Twitter

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Привіт. Горілка. Борщ. Гаразд. Нема за що. До побачення", - почала своє відео Саша.

Грей трохи змінила рецепт традиційного борщу. Так, вона не поклала в бульйон томатну пасту, а м'ясо дрібно нарізала. Крім того, в тарілку готового борщу поклала ложку сметани і коріандр.

Саша поскаржилася, що їй не вдалося знайти відповідний хліб, з яким першою страва змогла стати ще смачнішою.

"Бородинський, так. Я знаходила його всього в парі магазинів, але смак зовсім не той. Тут в нього додають цукор, він занадто солодкий. Абсолютно не той смак", - сказала зірка.

Раніше ми повідомляли, "Холостяка" хоче підкорити актриса фільмів для дорослих Настя.

Як повідомляв "Знай.uа", Сашка-черниця, як живе колишня зірка фільмів для дорослих.

Також "Знай.uа" писав, що Екс-зірка кіно для дорослих на "Холостяку" розкрила рецепт ідеальних стосунків.