Відома співачка, примадонна Алла Пугачова привітала свого близького друга з днем народження. Свій новий пост в соціальній мережі Instagram вона присвятила Валерію Леонтьєву.

Таким чином повідомляється, що співачка зворушливо привітала іменинника з днем народження.

У п'ятницю, 19 березня свій 72-й день народження святкує Валерій Леонтьєв. Артистка стала одне з перших, хто публічно привітав співака, і побажала йому довгих років життя.

Крім цього, Алла Пугачова почала захоплюватися талантом музиканта, і заявила, що він чудовий артист.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На знімку, який опублікований в мережі, Примадонна ніжно обняла Валерія Леонтьєва, і дала зрозуміти, що дуже рада його бачити.

«З днем народження, вірний друг, прекрасна людина і чудовий артист, Валерій Леонтьєв! Обіймаю тебе міцно-міцно", - підписала знімок з музикантом Алла Пугачова.

Пост Алли Пугачової, фото: Instagram
Пост Алли Пугачової, фото: Instagram

Відповідь іменинника не змусив себе чекати. У коментарях він відповів на привітання: «дорога і обожнювана Аллуся! Спасибі за те, що пам'ятаєш, і за добрі слова! І тобі тільки яскравих і щасливих років життя".

Нагадаємо, Алла Пугачова показала справжніх друзів, але Галкін і поруч не стоїть: "Величезний подарунок долі"

Як повідомляв Знай.ua, син Галкіна і Пугачової показав, що у нього як у тата: "Не те що Кіркоров»

Знай.ua писав, Пугачова втратила близьку людину: "Нічого не буде як раніше...". Рязанов, якого не стало 5 років тому, розглядав Пугачову на головну роль в якості актриси.