Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив архівне фото, зроблене на березі Київського моря, примірявши спортивний костюм темно-сірого кольору.

Так, артист заітнтригував численних шанувальників новиною, повідомивши, що ще одна його мрія починає збуватися. Шоумен вирішив не уточнювати про що йде мова, проте пообіцяв видати всі подробиці вже зовсім скоро.

"Ось і ще одна мрія починає збуватися, скоро все розповім...

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дуже скоро...🤐"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію Влада: "волосся почало рости? 😍", "🔥🔥агонь", "Тут такий брутал і сексі 🔥🔥🔥", "Як же це здорово, коли мрії збуваються 💚", "Загадковий такий🤗", "Апасний🔥🔥", "Супер фото: сила, містика і здивування в одному келиху)", "Кофта просто гармата🔥", "Ух, заінтригували😍❤️❤️❤️".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.