Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, вона стане учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, артистка пародіюватиме культову співачку Адель, а за перемогу з Лесею побореться 63-річний Павло Зібров, який з'явиться на сцені в образі легендарного соліста групи "Queen" Фредді Мерк'юрі.

І ведуча, і виконавець зустрілися на зйомках, щоб влаштувати забавну спільну фотосесію просто на сцені. Павло Миколайович приміряв стильний брючний костюм чорного кольору, а сама Леся - шкіряні штани, грубі черевики і напівпрозору блузу з "хижим" леопардовим принтом. При цьому артисти влаштували гарячі танці і співак навіть помацав телеведучу за пишні сідниці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Трошки 🔥🔥🔥🔥 від Павла Миколайовича та Лесі Іванівни @lesia_nikituk

Вже завтра @lipsyncbattle_ua о 20:15 на телеканалі @1plus1_ua
Буде дуже гаряче!

Вибирай краще фото 1-2-3-4-5-6🔽🤩"

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.