Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила яскраве відео, на якому позувала в одному зі столичних фітнес-клубів. Так, красуня приміряла облягаючі лосини чорного кольору, коротку толстовку з капюшоном і боксерські рукавички, похвалившись новим захопленням - тепер Наталя відвідує тренування з боксу і вже може похвалитися першими успіхами.

Зірка відпрацьовувала удари на важкій боксерській груші, зібравши світле волосся наверх в акуратний пучок. Горова-молодша блиснула розкішною стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, а також зізналася, що виставила ролик заради мотивації. Дівчині припало до душі її нове захоплення і тепер вона не хоче зупинятися або лінуватися.

instagram.com/natashka.gorovaya/

"Just trying to remind myself that I promised to be better

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

(Просто намагаюся нагадати собі, що пообіцяла ставати краще)

Залишу це відео тут. Не хочу зупинятися"

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого

Також портал "Знай.uа" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати