Український боксер-чемпіон Олександр Усик, відомий своїми неоднозначними поглядами і екстравагантними способами їх вираження, презентував милий ролик для своїх фанатів. Атлет переконує, що він у чудовій формі і готовий нокаутувати геть усіх.

Спортсмен опублікував відеонарізку на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

В ньому показано видатні бої спортсмена, які відбулися в різних містах і країнах. Чоловік перемагає у Львові, Чикаго, Гданську, Лондоні, Києві та багатьох інших містах. Заставкою відео є напис: “Хто є Усик?”. Оригінальним став і саундтрек — композиція американського рок-гурту Jefferson Airplane "Somebody to Love" (Когось полюбити — англ.).

У підписі до цього відео спортсмена написав англійською: “Як ви думаєте хто наступний і де?”. На жаль, з коронавірусом і з неможливістю впоратися з цією хворобою глобально, оптимізм боксера щодо раутів і боїв, які він бачить такими, якими вони були раніше, мають усі шанси не справдитися.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Спортсмен отримав схвальний відгук від своїх прихильників, які оцінили нарізку та кадри, які увійшли до неї. Окрім того, дехто виражав пропозиції щодо наступних місць бою і супротивників. Одна із підписниць взагалі розповіла милу сентиментальну історію: “Супер! Кумир мого синульки🔥🔥🔥👍👍👍Даже кашу маленьким ложечку за Усика їв)))”.

Нагадаємо, Митрополит Онуфрій назвав головну мету Великого посту і благословив віруючим УПЦ особливі молитви за країну і народ

Як повідомляв "Знай.ua", найважливіші молитви в батьківську суботу: надайте повагу покійним за біблійними прикладами

Знай.ua писав, найсильніша молитва за здоров'я дітей до учня Ісуса Христа Святого Шарбеля