Філіп Кіркоров, російський співак, який неодноразово виражав підтримку політиці Володимира Путіна, знову чітко оголосив своє ставлення до войовничої і загарбницької зовнішньої політики Росії: зірка назвав Крим свої улюбленим місцем в Росії і виступив на урочистому концерті у Москві з приводу відзначання загарбання півострову.

Відповідну заяву Кіркоров зробив на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

18 березня - оголошено святом - Днем возз'єднання Росії з Києвом. На честь цієї події було проведено грандіозний концерт з головними зірками російської естради. При цьому було знехтувано карантином та статистикою, яка вказує на нову хвилю захворюваностей коронавірусом.

Звісно, не обійшлося без самоназваного короля російської сцени. Кіркоров опублікував відео з концерту: він у білому блискучому костюмі, навколо нього танцівниці, сцена сяє ліхтарями і підкреслює міць держави.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Таким текстом співак супроводив своє відео: “Крим - це моє улюблене місце в Росії! 🇷🇺 Моє місце сили! Тут - мій початок, в 1988 році я приїхав перший раз в Ялту на конкурс «Кримські зорі». З тих пір я щороку приїжджаю до Криму - давати концерти! 2020 рік став першим і я, сподіваюся, єдиним, коли не було моїх концертів через коронавірус. Ми всі так сумуємо за живим зустрічам! 🙌🏻Я дуже скучив за таким концертам як сьогодні в Лужниках! 🏟 Тепер я дуже чекаю, коли ми зустрінемося в Криму! А сьогодні ми відзначили так ... «Просто подаруй» - мій внесок в цей святковий день …”.

Авжеж, українців великоросійський шовінізм і виправдання військової агресії не пройшли непоміченими для українців, які рознесли короля-самозванця на друзки.

Нагадаємо, Кіркоров ледь не осідлав Полякову після концерту

Як повідомляв "Знай.ua", протеже Кіркорова Стоцька нагодувала сім'ю папером на Новий Рік: "Хіба не щастя?"

Знай.ua писав, особисте життя Філіпа Кіркорова випадково розсекретили - новий хлопець потрапив на відео