Частими скаргами у людей є болі у спині та шиї, однак далеко не завжди вони виникають через неправильну поставу.

Як виявилося болі у спині та шиї можуть виникнути через неправильне носіння окулярів. Про це розповів користувач порталу Reddit, зареєстрований під ніком Ringsofthekings. Хлопець був здивований цим відкриттям після десяти років носіння окулярів.

На щастя він зрозумів, що дивиться на світ під неправильним кутом. І як тільки чоловік відрегулював аксесуар - став почуватися набагато краще. Про це розповідає "Medialeaks".

"Моє ліве плече боліло і постійно опухало протягом останніх чотирьох років. Лікарі не могли зрозуміти чому. Мені робили рентген і МРТ - все в нормі. Крім цього, у мене часто боліла шия", — розповів він.

сонцезахисні окуляри, фото Pxhere
сонцезахисні окуляри, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після численних перевірок у медиків, він вирішив самостійно поміркувати, чому ж так відбувається. Прислухавшись уважніше до свого тіла, хлопець виявив одну дивину. Коли він дивиться прямо перед собою, він мимоволі нахиляє голову вправо, хоча мозок вважає, що вона знаходиться у вертикальному положенні.

Чоловік дійшов думки, що у нього невелике вертикальне зміщення очей, яке означає, що одне його око злегка відхилений або вгору, або вниз. Саме тому коли він куди-небудь дивиться в окулярах зі спеціальними діоптріями, щоб вирівняти лінію горизонту, він і нахиляє голову в сторону. У результаті проблема вирішилася досить просто.

"Я нарешті здогадався відрегулювати носові упори на окулярах, щоб поправити зміщення, і різниця — небо і земля. Моя голова думає, що я сильно нахиляюся вліво, але насправді я прямо як стрижень. Тому, якщо у вас проблеми з шиєю, спиною і плечима і ви носите окуляри, переконайтеся, що ви не нахиляєтеся вбік, коли сидите прямо", - каже він.

людина в окулярах
людина в окулярах

Нагадаємо, Діденко показала прогноз погоди на вихідні: діставайте пуховики і чоботи. Якої очікувати погоди в Україні на цих вихідних

Як повідомляв портал "Знай.ua", ти не пристебнулася, а заплатить чоловік! З українців здеруть скажені штрафи за ремені безпеки. Порушників каратимуть штрафом, який зріс удесятеро

Також "Знай.ua" писав, що українка ледь не зварила дохлу мишу, яку нахабно запхали у пакет з гречкою. Українка натрапила на неприємну знахідку