Рідний син короля поп-музики Майкла Джексона Майкл Джозеф розповів, чому його навчив зірковий батько. Його порада настільки життєва, що буде корисною для кожного.

Старший син Майкла Джексона Прінс (справжнє ім'я – Майкл Джозеф) взяв участь у ток-шоу The Mix від телеканалу Fox Soul.

Хлопець зізнався, що перейняв велику кількість життєвих уроків, але виділив головний.

"Мій керівний принцип полягає в тому, щоб ніколи не переставати вчитися", - зазначив Прінс.

Син поп-короля розповів, що закінчив Університет Лойола Мерімаунт в Лос-Анджелесі, але продовжив отримувати знання, спираючись на слова відомого всьому світу батька.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Майкл Джексон, скріншот: YouTube
Майкл Джексон, скріншот: YouTube

Його батько говорив щось на кшталт: "Як тільки ти перестанеш вчитися, ти почнеш гинути".

Режисер і продюсер додав, що за часів його дитинства король поп-музики був для нього просто батьком. Джозеф не розумів, що народився в сім'ї одного з головних світових зірок, але через роки почав помічати фанатів, які переслідували Майкла.

"Він виступає на вулиці, і ви бачите це море людей, а серед публіки є шанувальники, які непритомніють. І я запитав свого батька: "Чому вони непритомніють? Я бачу тебе кожен день", - поділився Прінс.

Нагадаємо, онук Елвіса Преслі повторив долю Курта Кобейна – рушниця і наркотики.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пол Маккартні розкрив причину розпаду The Beatles і пояснив, чому судився з колишніми колегами.

Також портал Знай.uа писав, як Майкл Джексон вперше побачив Росію і впав у депресію.