Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко, яка перехворіла на коронавірус, дуже часто радує багатотисячну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу ведуча програми "ТСН" розмістила в соцмережі новий пост про книгу Ксенії Литвинової "Справа в тілі".

"Померти", але схуднути" - якщо у Вас є такий запит в житті, то мій подарунок Вас не зацікавить ☹️. Бо нова книга тренера Ксенії Литвинової зовсім про інше. Це - тверезий підхід до своєї фігури, а ще найголовніше - здоров’я.

Мої особисті зусилля кілька років тому були близькі до "померти 😤" і далекі від "схуднути" (переважно через гіпотеріоз). Одного ранку, коли Ксюша прийшла в ефір до колег, я їй вчергове як досвідченому тренеру поскаржилася, що "не худну". І вона за одну коротку розмову радикально змінила моє самоусвідомлення і сприйняття: "Взагалі-то, Марічка, після 40 років не набирати вагу - це мега-перемога!!! З цього і виходь!" Моє фітнес-життя з того часу стало набагато приємнішим, а ставлення до себе доброзичливішим 😲", - написала Падалко.

Нагадаємо, Марічка Падалко поділилася рецептом торта з оригінальною начинкою: "Бите скло".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко встала в дивну позу і вип'ятила сідниці.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко поділилася трепетним моментом з чоловіком.