Зі Сполучених Штатів Америки прийшли новини про "низький старт". Так, президент США Джо Байден, який днями назвав російського колегу Володимира Путіна вбивцею, потрапив у дуже незручну ситуацію. Байден тричі поспіль падав на встелених червоним килимом сходах, поки піднімався на борт Air Force One.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікували в мережі Twitter видання The Hill та репортер Reuters Тревор Ханнікатт.

Джозеф Байден, фото Getty Images
Джозеф Байден, фото Getty Images

Цей інцидент з 78-річним главою Білого дому стався в п'ятницю, 19 березня, на базі ВПС Ендрюс в Меріленді, коли він відлітав з робочим візитом в Атланту, штат Джорджія. На кадрах видно, як Байден неодноразово втрачає рівновагу і спотикається. Судячи з усього, перший "оступ" розлютив президента. І в поспіху він хотів швиденько подолати відстань, яка залишилася.

Потім йому все ж вдалося повернути самоконтроль і дійти до літака. Більш того, він розвернувся і віддав честь військовослужбовцям, які стали свідками курйозу. Американська преса робить акцент на тому, що Байден - найстаріший політик, якого коли-небудь було обрано президентом Сполучених Штатів.

Крім того, його попередник - 74-річний Дональд Трамп неодноразово критикував Байдена за те, що він "занадто старий для цієї ролі". У той же час, в мережі згадали, як в схожу ситуацію потрапив 38-й президент США Джеральд Форд. Тільки він впав, коли спускався по трапу.

Раніше повідомляли, "Сімпсони" знову передбачили майбутнє: деталі інавгурації Байдена знали ще в 2000 році.

Як повідомляв Знай.uа, інавгурація Джо Байдена: найяскравіші кадри історичної події від Getty Images.

Знай.uа писав, Тихановська і Меркель підкорили світ: названі найвпливовіші жінки 2020 року.