В Україні станом на 20 березня зафіксовано 15 292 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Кількість активних хворих досягає понад 250 тисяч осіб. Приміром у Києві 1070 нових випадків за добу, у Вінницькій області 823, у Дніпропетровській - 1104, у Київській області - 1036, у Львівській - 1180 випадків, а в Одеській області - 1037.

Лікарня, скріншот із відео
Лікарня, скріншот із відео

Через це Одеська область і потрапила в "червону" карантинну зону, про що свідчать дані Міністерства охорони здоров'я України (МОЗ) станом на 20 березня 2021 року. У цій же зоні залишаються Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька та Житомирська області, і місто Київ.

У "помаранчевій" зоні знаходяться 11 областей - Вінницька, Донецька, Київська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська та Херсонська, а решта регіонів - в "жовтій", включаючи Харківську, в якій за останню добу виявили 754 нових випадків захворювання.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дані МОЗ, скріншот: moz.gov.ua/
Дані МОЗ, скріншот: moz.gov.ua/

Нагадаємо, в Україні covid-19 на новому рівні, медики б'ють на сполох - МОЗ оновило статистику на 20 березня

Як повідомляв "Знай.ua", як Львів виживає в умовах локдауну: "мертві" ТЦ, переповнені лікарні і порожні вулиці. Без будь-яких обмежень працюють дитсадки, аптеки та продуктові магазини. Також без змін курсує транспорт, але повинні бути дотримані всі карантинні норми.

Знай.ua писав, Київську лабораторію викрили на фальшивих тестах на ковід: "Кому пандемія, а кому мама рідна"