Відомі співачки Тоня і Ніна Матвієнко знялися в кампанії українського дизайнера і дали невелике інтерв'ю про свої життєві цінності.

На спільній фотосесії Тоня і Ніна Матвієнко зустрілися не в якості співачок, а як любляча сім'я. Зірки одягалися в елегантні чорні сукні і мило попозували на камеру.

На народній артистці було просте біле плаття на тонких бретелях з напівпрозорою шифоновою накидкою. Доповнював образ ремінь і перлинні прикраси. Тоня Матвієнко воліла босоніжки на високих підборах і плаття-футляр з відкритими плечима.

В рамках Міжнародного жіночого дня співачки дали невелике інтерв'ю, в якому розповіли про життєві цінності. Зокрема, Ніна Матвієнко заявила, що в сучасному світі жінка повинна "бути в часі": володіти технологіями, мати високий рівень освіченості і залишатися люблячою мамою.

Тоня і Ніна Матвієнко / фото: Lovefp
Тоня і Ніна Матвієнко / фото: Lovefp

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тоня погодилася з думкою матері і додала кілька слів від себе:

"Цілком згодна. І додам, що сучасна жінка не має сподіватися лише на думку, плани, та гроші свого чоловіка. Розраховувати тільки на себе і свої сили — дуже гарна якість".

Дочка Ніни Матвієнко також розповіла, про що вона найбільше шкодує за своє життя:

"Не треба губити себе і свою особистість та гідність, коли ти закохана. Таку настанову давала мені мама, проте, у свій час колись чоловіки були у мене на першому місці, а вже я сама для себе на другому. Свій досвід я передаю старшій донці, щоб допомогти їй уникнути моїх помилок юності".

На це ж питання народна артистка відповіла інакше. Вона заявила, що в дитинстві її мама хотіла розповісти дітям про своїх предків, проте тоді Ніна не розуміла, наскільки це важливо. Зараз співачка шкодує, що не змогла зберегти в пам'яті історію роду, але сподівається, що Тоня прислухається до її поради.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко зарюмсала на вушко Арсену Мірзояну: "Хочу весну!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко кинулася в обійми чоловіка, і це не Арсен Мірзоян: "я нікому тебе не віддам".

Також Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко відсвяткує з тисячами українців важливий день: "Мій перший...".