У Румунії гола жінка увірвалася в телестудію і кинула в ведучу програми камінь. Момент вдалося відобразити на відео.

Детальніше про подію пише місцеве видання "G4media".

Повідомляється, що інцидент стався в ході прямого ефіру програми "Прямий доступ" на румунському телеканалі Antena 1. Повністю оголена жінка увірвалася в студію під час зйомок і намагалася кинути в телеведучу Мірелу Вайду камінь, проте промахнулася. Співробітники каналу оперативно затримали нападника.

Як з'ясувалося, нещодавно дівчина була виписана з психіатричної лікарні, а в студію вона могла потрапити через незакриті двері. У російських ЗМІ уточнили, що до інциденту телеведуча отримувала погрози від якоїсь Магдалени Шребан.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У 2017 році в Бухаресті жінка зіштовхнула на рейки в метрополітені 25-річну дівчину, за що сіла у в'язницю. Її звинуватили в умисному вбивстві. Ведуча Мірела Вайда часто висвітлювала цей інцидент у своїх програмах.

У той же час в мережі не виключають, що інцидент міг бути постановкою і його ретельно спланували для залучення аудиторії. Сумніви викликало те, як жінка могла непомітно пробратися в охоронювану телестудію і роздягнутися. Крім цього, програму "Прямий доступ" неодноразово штрафували "за використання сумнівних методів залучення публіки".

Нагадаємо, що у Білій Церкві, під Києвом, на квартиру місцевого активіста напали хулігани.

Як повідомляв портал Знай.uа, озброєний чоловік відкрив вогонь відразу в двох містах, захопивши заручницю: все почалося з гаража.

Також Знай.uа писав, що невідомий скоїв напад на репортерку каналу NewsOne на акції вшанування жертв Голодомору в Києві.