У Запорізькій області покупці виявили на полицях магазину мариновані гриби з дивною начинкою.

Детальніше про це пише Telegram-канал "Народний Ревізор".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Мелітополь Запорізької області. У місцевому супермаркеті" дзеркальний " покупниця виявила в банку маринованих грибів дивну начинку. Крім самого продукту всередині плавав папірець невідомого походження.

"Хтось додає до грибочків перець, хтось часник, а виробник "Грибник" вирішив додати в баночку трохи паперу", - йдеться в повідомленні.

Гриби / фото : Народний Ревізор
Гриби / фото : Народний Ревізор

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пост Народного Ревізора в Telegram / скріншот
Пост Народного Ревізора в Telegram / скріншот

Варто відзначити, що це не єдиний прокол фірми "Грибник". Раніше в Мелітополі городянка придбала банку маринованих груздів в магазині"Ветеран". Коли вона прийшла додому, то виявила, що замість обіцяних груздів в банку виявилися гливи.

Коли дівчина зрозуміла, що на виробництві переплутали банки, то звернулася за номером телефону, вказаним не етикетці. Однак, відповіді не послідувало-номер виявився недійсним. Виробником значиться ТОВ "Трина" з С.Тамбовка Мелітопольського району.

Покупниця зазначила, що незважаючи на неприємний сюрприз, гливи виявилися смачними.

Гриби / фото : Ria-m.tv
Гриби / фото : Ria-m.tv

Гриби / фото : Ria-m.tv
Гриби / фото : Ria-m.tv

Нагадаємо, що Українка хотіла поласувати випічкою з "Сільпо", але розгорнула і передумала: ось що було всередині.

Як повідомляв портал Знай.uа, українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні: "Чеки не дають, повернути неможливо".

Також Знай.uа писав, що українці продали кілограм" невидимого "фаршу"чистої води".