У Чехії жінка на ходу вистрибнула з автомобіля швидкої допомоги і попросила очевидців відвезти її подалі від медиків.

Про подробиці події повідомляють місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався ще в жовтні минулого року в Чехії, проте ЗМІ про це стало відомо лише недавно. Співробітники швидкої допомоги перевозили пацієнтку в лікарню, як раптом вона схопилася з носилок, відкрила задні двері і вистрибнула на проїжджу частину під час руху.

Жінка босоніж добігла до найближчої машини, застрибнула на пасажирське сидіння і попросила водія: "Їдьте! Швидко, як в GTA (комп'ютерна гра, - прим. ред.). Їдьте, будь ласка".

Однак, очевидець вирішив не допомагати "втікачці" і передав її сторопів медикам. Інцидент стався на шосе між містами Яблонець-над-Нісоу і Ліберець.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Представник обласної служби швидкої допомоги Міхал Георгієв розповів, що пацієнтка була госпіталізована з травмами внутрішніх органів. Її пристебнули до носилок стандартним ременем безпеки, а двері були закриті на звичайний замок, який легко відкривається зсередини.

"Це дуже незвичайна ситуація, що шокувала співробітників. Ми не можемо очікувати, що пацієнт спробує втекти, коли він сам добровільно сів у машину для перевезення на обстеження в лікарню", - повідомив медик.

Коли лікарі наздогнали "втікачку", то викликали на місце події поліцію. З їх допомогою пацієнтку доставили в лікарню. Причину її втечі і чи страждає вона психічними розладами, у відомстві не уточнили.

Нагадаємо, що киянка викликала таксі і була змушена на ходу вистрибнути з авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, вийшов у вікно, але з чиєї волі: відомий журналіст загинув за дивних обставин.

Також Знай.uа писав, що у США поліцейський врятував життя дівчинки, яка через 20 років подякувала йому.