В Україні вводять в експлуатацію 60 нових камер для фіксації порушень швидкісного режиму. Усього тепер на дорогах використовуватимуть 117 приладів TruCAM.

Про це повідомляють на сайті Патрульної поліції.

"З 22 березня патрульні з приладом TruCAM працюватимуть ще на 60 нових ділянках. Також ми вносимо зміни до 12 вже існуючих ділянок.

Усього на дорогах України працюватиме 117 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 309 ділянках", - повідомляють правоохоронці.

При цьому при використанні TruCAM є певні особливості.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зокрема:

  • водіїв про використання приладів вимірювання швидкості повідомлятимуть дорожні знаки, які попереджають про фото- та відеофіксацію порушень;
  • у місцях фіксації порушень буде стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

Зображення МВС
Зображення МВС

"Будьте відповідальними й не порушуйте ПДР", - радять правоохоронці.

Раніше Знай повідомляв, що Водіїв стануть більше штрафувати за порушення ПДР: як контролюватимуть рух на дорогах.

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.