Популярна співачка, одна з найвпізнаваніших у країні жінок, яка в останні кілька років буквально не сходить з усіх телеекранів мільйонів українців, Тіна Кароль - успішно продовжує ділитися новими кадрами зі свого зірякового життя, що дуже подобається її фанам.

На цей раз Тіна продемонструвала серйозний погляд зі спортзалу. Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Тіни Кароль в мережі Instagram.

На жаль, всі історії Тіни Кароль з, можливо, її власного спортзалу, артистка записала не вимовивши жодного слова. Однак на фоні можна почути класичну мелодію американського музиканта Джеймса Форчуна - "The Blood".

Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Дана пісня вже встигла стати класикою, і не сильно пасує для занять в спортзалі. Однак, хто ми такі, щоб судити про спортивні пісні Тіни.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Історія Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Далі можна помітити досить відвертий виріз на майці співачки, а її вродливе молоде обличчя практично без макіяжу. Тіна з цікавістю дивиться в камеру, роблячи селфі відео і буквально насолоджується собою, це можна помітити по легкому затисненню губи зубками.

Також дуже шкода, що шанувальники не можуть висловити своє захоплення в коментарях, адже це ж сторіс. Однак, кожен може випробувати себе на фортуну і написати Тіні в особисті повідомлення.

Раніше повідомляли, зухвала Тіна Кароль розколола міцний горішок стрункою ніжкою: "Сама собі свято".

Як повідомляв Знай.uа, задоволену Тоню Матвієнко засікли за ніжностями, але не з Мірзояном: "Гармонійна...".

Знай.uа писав, Тіна Кароль несподівано показала, що у неї "параноя": "Моє нове кохання".