Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, чого чекати від погоди в понеділок, 22 березня по всій Україні. Відповідний пост вона опублікувала в Facebook.

На початку тижня в Україні як і раніше буде волого і прохолодно. У багатьох областях очікуються опади у вигляді снігу з дощем.

"Понеділок принесе в Україну вологу прохолодну погоду. Мокрий сніг або дощ очікуються в західних, північних областях, в більшості центральних, а також на півдні Одеської та Криму. На решті території України-без істотних опадів", - пише Діденко.

Температура повітря залишатиметься низькою-вдень близько 2-6 градусів тепла, на Півдні, Сході та місцями в центрі до +9 градусів. Крім того, у більшості областей вночі підморожуватиме.

"У Києві завтра, 22 березня, очікується періодично мокрий сніг, протягом дня не вище +3+5 градусів. Друга карта з прогнозом температури повітря-аж на неділю, на 28 березня, ще все може змінитися. Але так хотілося показати саме цей, попередній, прогноз, коли можна буде хоча б один шар одягу зняти під обридлим пуховиком))", - пише синоптик.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Березень" пожартував " над українцями в засніжених Карпатах.

Як повідомляв "Знай.uа", Діденко показала прогноз погоди на вихідні: діставайте пуховики і чоботи.

Також "Знай.uа" писав, що франківчан завалило снігом посеред березня, комунальники клянуть погоду.