У мережі з'явилося відео, на якому зображені жінки біля вікна лікарні з коронавірусними хворими.

Жінки накладають їжу пацієнтам Стебницької міської лікарні і передають тарілку через вікно. Цей процес відобразили у Львівській області України. Представниці прекрасної статі знаходяться біля будівлі в захисних масках. На одній з них медичні рукавички, на іншій же в фартусі їх немає.

Перед ними кілька великих каструль, з яких вони накладають в тарілки їжу, після чого з вулиці передають повні тарілки пацієнтам через вікно. Згодом, завершивши роздачу харчування, жінки спокійно склали посуд в спортивну сумку і пішли.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До цього мер Львова Андрій Садовий повідомляв, що в їхньому місті критично не вистачає медичних співробітників через ситуацію в коронавірусом. Львівська область знаходиться в помаранчевій зоні станом на 20 березня 2021 року.

Нагадаємо, в Україні covid - 19 пішов на спад, рекорди в минулому - МОЗ оновило статистику на 21 березня

Як повідомляв "Знай.ua", літні перехворіли, а молоді - під загрозою: медики пояснили, як змінилися симптоми covid-19 в Україні. Медики розповіли, які зміни в клінічну картину привнесли нові штами covid-19 і чим відрізняються симптоми хвороби під час нової хвилі.

Знай.ua писав, франківські герої в білих халатах дивом врятували 8-річного пацієнта: "Ковід" з'їв "майже всі легені". Стан дитини погіршувався і маленького пацієнта доставили у відділення анестезіології та інтенсивної терапії ОДКБ.