У Тернопільській області живе унікальна українка, яка надихнула своїм прикладом вже безліч людей. Віра Омельчук продовжує радіти життю і досягати нових цілей навіть без того, що є у інших людей. Спеціально для наших читачів ми знайшли інформацію про Віру Омельчук, про те, як потрібно перемагати життєві негаразди.

Про цю історію розповідає Галина Ярема на сторінці видання "Високий замок". Далі слова автора, яка безпосередньо знайома з Вірою.

Історія Віри Омельчук, фото: Facebook
Історія Віри Омельчук, фото: Facebook

З цією неймовірною жінкою з Тернопільської області я познайомилася сім років тому. Вірі Омельчук Всевишній не дав рук, зате наділив великим серцем і душею. Коли я вперше побачила цю маленьку, але таку мужню жінку, всі проблеми і труднощі здавалися такими дріб'язковими, що навіть соромно стало. Віра не скиглила і не скаржилася на долю. Говорила, що вона - найщасливіша в світі, маючи доньку Євелінку, якій вже виповнилося дев'ять років. Синові Михасю, який в день нашого знайомства сопав в пелюшках, - вже сім років.

Ноги стали її руками. Вишивала хрестиком, сиділа в соцмережах, а потім навчилася робити макіяж - закінчила курси візажу. Спочатку тренувалася на собі і сусідських дівчатах, згодом робила ще більше красунями дівчат, які йшли під вінець. І робила це настільки спритно і швидко, що "слава" про майстра макіяжу з села Залісців Тернопільської області прийшла до представників Національної книги рекордів, які запросили Віру на один з каналів телебачення, щоб зафіксувати новий рекорд.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Історія Віри Омельчук, фото: Facebook
Історія Віри Омельчук, фото: Facebook

"Я навіть не сподівалася, що йду на рекорд. Думала, на одній з телепередач у столиці знову будуть про мене говорити. А про рекорд мені сказали вже безпосередньо перед виходом в студію. Не очікувала і дуже хвилювалася. Посадили переді мною заслужену артистку України Ярославу Руденко. Я зробила їй мейк-ап за 12 хвилин і 45 секунд. Рекорд України зареєстрували, а тепер мене подаватимуть на європейський рекорд.", - розповіла журналістці Віра Омельчук.

- Кому присвятили рекорд?

- "Своїм дітям-Євелинці та Арсенчик. Це - моя опора, моя надія і безмежне щастя. З чоловіком ми розлучилися...".

- Але ви ще й вишиваєте...

- "Я почала вишивати в семирічному віці. Вишити сорочку або серветку - для мене просто. Це мейк-апом займаюся тільки вісім років. А тепер до мене дівчата приходять і на татуаж брів. Також навчилася цю процедуру робити".

Раніше повідомляли, "доросла" вечірка стала для підлітків жахіття, в лікарню везли батьки: "Мій друг у комі".

Як повідомляв Знай.uа, родима пляма поставила під загрозу життя багатодітної матері: "Позаду три операції, попереду - ще дві".

Знай.uа писав, багатодітна львів'янка "влетіла" на гроші через своїх горе-школярів - "Прогуляли більше 300 уроків".