У Венесуелі стався вибух на території нафтової компанії PDVSA. Влада підозрює, що це був терористичний акт.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що інцидент стався близько 16:00 (за місцевим часом) 21 березня в місті Ель-Техеро, штат Монагас, Венесуела. Міністр промисловості і національного виробництва Венесуели Тарек Ель-Айссамі заявив, що вибух пов'язаний з терористичними діями.

"Хочемо заявити національній та міжнародній громадськості про новий терористичний акт проти нашого основного нафтового підприємства, я маю на увазі PDVSA", — цитує його слова канал VTV CANAL 8.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Міністр підкреслив, що на даний момент інформації про загиблих і постраждалих не було. Влада намагається якомога швидше евакуювати жителів найближчих районів, щоб усунути загоряння і усунути наслідки вибух.

Чиновник зазначив, що все обладнання та протоколи дій у надзвичайних ситуаціях були розгорнуті, щоб негайно гарантувати оперативне відновлення інфраструктури, яка піддалася атаці.

Ель-Ассаймі повідомив, що минулого року, коли розбушувалася пандемія COVID-19, посилилися санкції і переслідування проти компанії PDVSA.

Нагадавши, що знаходиться всередині саркофага ЧАЕС: дивовижні кадри через 35 років після вибуху.

Як повідомляв портал Знай.uа, потужний вибух обірвав життя 24-річного тернополянина: "не врятували...".

Також Знай.uа писав, що батько і син отримали страшні опіки при вибуху, тіла - суцільна рана: "Помоліться за їх життя".