Українські зірки Гайтана, Надія Мейхер і Міла Нічит розповіли про депресивні роки свого життя і як вони з цим боролися.

Детальніше про це розповідає "Світське життя".

Співачка Гайтана, яка в 2012 році поїхала представляти Україну на конкурсі "Євробачення", якийсь час перебувала на піку слави, проте 15-е місце на конкурсі ввело її в депресію. Виконавиця ще за кілька років до" Євробачення " почала впадати в депресію, а програш лише посилив її стан.

Однією з причин розладу також стали не відбулися відносини з екс-продюсером. У самі два роки Гайтана віддалася в руки наркотиків.

"Мій день починався з цієї травички, і закінчувався день теж цією травичкою", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Екс-солістка "ВІА Гри" Надія Мейхер також довгий час відчувала внутрішній дискомфорт. Співачку сприймали в групі не як голос, а як красиву картинку, що не могло не зачіпати. Вона настільки занурилася в кар'єру, що навіть після народження першої дитини, відправилася на гастролі, а не в декрет.

"Я не можу сказати, що я мало бачила сина. Ні, звичайно, як тільки я прилітала, я постійно була з дитиною, але все одно ці причини, які я зараз назвала, провокували у мене депресію. Наступним кроком була аерофобія", - розповідає Мейхер.

Міла Нітіч, яка лише недавно вирішила відродити свою кар'єру, також побувала в депресії. Багато років тому співачку відправили представляти Україну на "Новій хвилі", де вона підкорила серця слухачів, в тому числі і Алли Пугачової. Однак, по поверненню на батьківщину Нітіч не змогла зібрати навіть зал на 500 осіб, що вибило її з колії.

Протягом 10 років співачка намагалася вибратися із забуття і налагодити відносини з продюсером, проте її депресія затягнулася до такої міри, що почав пропадати голос. Тоді вона звернулася до психолога.

"Я прийшла в стані практично хронічного неврозу. Коли у мене була пікова точка, У мене почав пропадати голос. Відбувається частковий параліч лівої зв'язки голосової. Ти співачка, а ти не співаєш", - ділиться Нітіч.

У підсумку всім зіркам вдалося побороти свою депресію і страхи. Надія Мейхер, як і Міла Нітіч, звернулися за допомогою до психотерапевтів, а Гайтана знайшла заспокоєння лише після того, як завела люблячу сім'ю і почала займатися спортом.

Нагадаємо, що Надія Мейхер зібралася в оперу після "Віагри": "Дебют відбудеться вже...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Нітіч з'явилася на радіо, щоб презентувати нову пісню.

Також Знай.uа писав, що на сцену " Голосу країни "увірвалася суперниця Дорофєєвої: могла співати у"Время и стекло".