Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко розповів, чому збирається переїжджати в нову квартиру.

Детальніше про це розповідає "Світське життя".

Відомо, що кілька років тому у Тимура Мірошниченка і його дружини Інни народилося двоє діток – дочка Мія і син Марко. Зіркова пара дуже рада поповненню в родині, проте зізналися, що це викликало деякі незручність.

Коли Катя Осадча поцікавилася у подружжя, чи збираються вони заводити домашніх вихованців на прохання своїх дітей, ті заявили, що на даний момент їх житло не дозволяє розмістити кого-небудь ще.

"Всі чекаємо, коли добудується будинок, де наша вже велика квартира. Туди ще, чисто гіпотетично, може влізти (домашні тварини – прим. ред.). А в ту, в якій ми зараз живемо... Ну, там нам з двома нашими гусятами і так дуже мало місця", - пояснив Мірошниченко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Телеведуча також зазначила, що на захід подружжя одяглося практично однаково. Тимур Мірошниченко заявив, що це сталося тому, що він перед заходом лише на 10-15 хвилин встиг заскочити додому.

"Я кажу дружині: "Слухай, я вже не хочу переодягатися, давай просто збираємося швидко і поїхали". І дружина підібрала все практично як у мене. Єдине, що я поміняв - гольфик. З коричневого на чорний, тому що у неї немає коричневого", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, що Тимур Мірошниченко шукав груди Олени Вінницької під мікроскопом.

Як повідомляв портал Знай.иа, ведучий Тимур Мірошниченко розповів про своє ставлення до політики.

Також Знай.иа писав, що Катерина Осадча в соцмережі Instagram показала атмосферний знімок зі своїх мандрів по Грузії.