Запорізька торгова марка "Криниця" вразила місцевого жителя якістю води – на дні доставленого бутля чоловік виявив неприємний сюрприз.

Детальніше про це пише Telegram-канал "Народний Ревізор".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Запоріжжя. Місцевий житель замовив додому доставку води виробника "Криниця", проте в ході огляду товару виявив неприємний сюрприз.

На дні бутля чоловік виявив осад невідомого походження, а також якісь мікроорганізми. Знахідка його неймовірно розчарувала.

"Чоловік замовив бутель питної води. Після отримання побачив на дні тари "комплімент" від виробника у вигляді бруду і якихось мікроорганізмів", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У той же час торгова марка "Криниця" обіцяє своїм покупцям відмінну якість води і запевняє, що знаходиться на ринку вже більше 22 років.

"Гарантія безпеки і якості для споживачів-перш за все! Протягом усього періоду ми модернізуємо обладнання, оновлюємо рецептури, закуповуємо сировину тільки вищої якості, впроваджуємо сучасні системи контролю", - зазначено на сайті.

У коментарях українці збунтувалися не проти "Криниці", а проти самого автора відео. Користувачі Мережі заявили, що те, що показав чоловік, не знаходиться на дні бутля, а зовні.

Нагадаємо, що Українка хотіла поласувати випічкою з "Сільпо", але розгорнула і передумала: ось що було всередині.

Як повідомляв портал Знай.uа, українець приніс додому пиво з "бонусом", закуска плавала на дні: "Чеки не дають, повернути неможливо".

Також Знай.uа писав, що українці продали кілограм" невидимого "фаршу"чистої води".