Станом на 21 березня 2021 року в Україні зафіксовано 11 145 нових випадків коронавірусної хвороби-19. Зокрема, це стосується 585 дітей та 199 медичних працівників.

Найбільша кількість випадків за добу зареєстровано у Львівській області - 1117 осіб, у Харківській - 879, Житомирській - 814, Хмельницькій - 740, Вінницькій - 664, в Одеській - 660, та Київській-654. Дякувати оновленими даними Міністерства охорони здоров'я України (МОЗ) станом на 21 березня 2021 року, можна дізнатися, які області і в якій зоні епідемічної небезпеки знаходяться.

У "червоній" зоні продовжують перебувати Київ, Житомирська, Закарпатська, Одеська та Чернівецька області. У "помаранчевій" зоні - Донецька, Вінницька, Дніпропетровська, Луганська, Миколаївська, Сумська, Львівська, Полтавська, Хмельницька, Херсонська, Черкаська, Тернопільська та Чернігівська області.

У "жовтій" зоні - Волинська, Запорізька, Кіровоградська, Рівненська, Харківська та Херсонська області.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Відомо, що рівень у 60 госпіталізацій на 100 тисяч населення перевищено у 14 регіонах України.

Нагадаємо, лікарні захлинаються від потоку підступних пацієнтів - "Мертвих і живих розділяє шторка"

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали, як уберегтися від вірусу: прості речі, що рятують життя. У разі необхідності отримання інформації від органів соціального захисту населення радять звертатися на урядову" гарячу лінію " 15-45.

Знай.ua писав, франківські герої в білих халатах дивом врятували 8-річного пацієнта: "Ковід "з'їв" майже всі легені"