Росіяни закохують у співака Єгора Кріда все сильніше — так само як і його партнерка по шоу "Голос.Діти" Світлана Лобода.

Черговим відео з зірками ділиться один з фанатських акаунтів Кріда. На ньому Лобода підхоплює музиканта, аби разом відправитися на сцену.

Шанувальники співака і шоу активно виготовлюють короткі відео, на яких можна розгледіти обличчя співака під час прослуховування пісень наосліп, а також рухи, якщо він почав танцювати.

Крід вбраний у чорний костюм, прикрашений квіткою, на ньому чорна сорочка з розстібнутими ґудзиками. Образ завершують класичні кеди чорного кольору і дивна стрижка: співак має легенький кучерявий куб і вибриті скроні. Це перший досвід улюблениця дівчат Кріда у ролі наставника на вокальному проєкті “Голос”.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крід, співак, який набрав популярність як артисти під крилом Тіматі, - наставник російського “Голосу.Діти,” що виходить щотижня на центральному телебаченні. Йому склали компанію вихідці з України - Світлана Лобода і репер Баста.

Якщо щодо поведінки й образів Лободи глядачі виражають бурхливе обурення і критику, то поведінка Кріда - захоплює всіх. Молодий чоловік активно жестикулює, говорить добрі й смішні слова, а також радісно йде до танцю. При цьому він дуже приязний і відкритий до дітей.

Нагадаємо, 64-річна мама Світлани Лободи похвалилася, як розважається в палаці президента Об'єднаних Арабських Емірат.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють лише в Україні: "Такий закон". Артистка заявила, що Superstar – одна з найкращих її пісень.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода зустріла ранок з молодим красенем, який балує її подарунками та квітами.