Відома українська акторка Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

Нещодавно 54-річна знаменитість поділилася з численними фанатами радісною новиною - її коханий чоловік Віталій Борисюк, з яким Ольга перебуває у шлюбі 25 років, вирішив показати свій співочий талант всій Україні, взявши участь у шоу "Голос країни 11", зірковими тренерами якого є Тіна Кароль, Олег Винник, Монатік і Надя Дорофєєва.

Так, артист виконав "Per Te" Джоша Гробана, вразивши Олега Винника і потрапивши до нього в команду, проте не зупинився на досягнутому і вже встиг здобути ще одну перемогу у вокальних боях. Борисюк разом з моряком Володимиром Каверіним виконали хіт Винника "Вовчиця", підкоривши Тіну Кароль своєю харизмою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Втім, після виступу виконавців думки українців розділилися. Одні захопилися виступом Борисюка, інші ж вважали його перемогу незаслуженою: "Шкода Володимира... 😢 Явно краще був у цьому виступі", " вибрав Віталія тому що він чоловік Ольги? Володимир був набагато краще😢", "На жаль!!! Володимир співав краще!!!😒 ", "Володимир співає суперово🔥 🔥 🔥"," Кумівство", " Пффф 😂Ну звичайно, чоловік Сумської😂він слабший...".