Українські артисти зізналися в тому, що бачать віщі сни. Виявилося, знаменитості під покровом ночі отримували повідомлення про зраду, дитину і навіть кар'єру, розповіли для "Зіркового шляху".

Народній артистці України приснився цікавий сон, що вона була вагітна двійнею. Але при цьому не дітьми, а книжками. І на наступний день вона отримала дві ролі.

"Мені сниться сон, що у мене в животі дві книги. Одна така велика, і трошки менше. Я думаю: а чому у мене квадратний живіт? У мене сценарії в животі або що? Мені дзвонить продюсер і каже, що я затверджена на роль Софії Миколаївни в серіалі "Гречанка" і в той же день ввечері також кажуть, що я затверджена на роль. Буває ж таке", - каже Сумська.

Артистка Ольга Горбачова півроку не могла знайти режисера, який змонтував би їй кліп. Всіх кандидатів жінка забракувала. Потім Горбачова побачила дивний сон, де показаний її кліп і в титрах вказано ім'я режисера.

"Петро Мамонтов мені здається було ім'я. Я просто заходжу в гугл, набираю "Петро Мамонтов" і мені видає Черкаську відеостудію", - говорить Горбачова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Артистка розповіла, що Мамонтов розсміявся, коли вона розповіла, що дізналася про нього зі сну. При цьому робота Петра Горбачової теж не сподобалася. Але взяв участь в іншому.

"Він знімав моє весілля і круто зняв інший мій кліп. І при цьому безкоштовно", - каже Ольга.

Ольга Горбачова, фото: кадр з відео
Ольга Горбачова, фото: кадр з відео

Відомому ведучому Володимиру Остапчуку наснилася робота, яка поклала старт його кар'єрі.

"Один раз мені приснилося, що я буду вести величезний конкурс і це було за два роки до того, як я вів Євробачення. І я пам'ятаю, коли мені сказали, що я буду ведучим, я чомусь згадав цю історію. Це снилося", - каже Остапчук.

Шоумен Дмитро Коляденко зізнався, що дізнався зі своїх снів про смерть своїх рідних.

Діма Коляденко, фото: кадр з відео
Діма Коляденко, фото: кадр з відео

"У моєму житті теж таке було, коли я втрачав і тата, і маму. Мені снилися такі сни. І тут же ця звісточка приходила. Мені довелося ховати і тата, і маму", - каже Коляденко.

Танцюрист Женя Кот через сон дізнався про зраду своєї коханої, з якою вони були разом три роки.

Женя Кот, кадр з відео
Женя Кот, кадр з відео

"Мені їх злягання снилося. Близькість. Я вранці прокинувся і кажу: коротше, у нас така фігня в стосунках. Ти з Антоном, у вас стосунки. Це знаєш як було. Вона була у ванній, я зайшов у ванну. Вона так сіла на ванну: так, це так", - розповів Женя.

Раніше ми повідомляли, сяюча Кароль обняла Горбунова, поки Осадча рвонула за кордон.

Як повідомляв "Знай.uа", зухвала Тіна Кароль розколола Міцний горішок стрункою ніжкою.

Також "Знай.uа" писав, що розлючена Нікітюк кинулася на Астаф'єву через обпалені сідниці.