Стало відомо про курйоз, який стався в Одесі. Чоловік вирішив розважити очевидців, і станцювати напівголий посеред вулиці.

Таким чином повідомляється, що стався даний інцидент днями в Одесі, в одному з найпопулярніших місць міста - на Дерибасівській.

Ролик знятий очевидцями опублікували в Telegram-каналі "Одеса як вона є".

Невідомий чоловік скинув з себе футболку і почав танцювати під пісні вуличних музикантів. Вони на інструментах зіграли пісню популярного гурту Ленінград - "Експонат".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Одесит, фото: скріншот з відео
Одесит, фото: скріншот з відео

Варто відзначити, що очевидцям було цікаво спостерігати за тим, що відбувається: вони сміялися, танцювали, або просто знімали все на камери своїх смартфонів.

"Який танцюрист вийшов пошуршать туфлею на Дерибасівській🕺" - пишуть автори в Telegram-каналі.

Раніше повідомляли, у Харкові неадекватна мати уникла в'язниці: гуляла містом з відрубаною головою дочки. Таку інформацію озвучили в прес-службі прокуратури Харківської області. Зараз жінку тримають в СІЗО, вона пробуде там протягом 30 днів, поки не закінчиться термін апеляційного оскарження.

Як повідомляв Знай.uа, жінка дізналася про вагітність під час пологів: думала, що поправилася через пандемію- " абсолютний шок".

Знай.uа писав, харків'яни масово наплювали на карантин і вийшли на вулиці " голяка". Відео, як живуть харків'яни після ослаблення карантину показали в Telegram-каналі "віха (Харків) вдома".