Сексом до шлюбу у ХХІ столітті нікого не здивуєш — він скоріше вже навіть став нормою для закоханих пар. Однак серед українських зірок знайшлися жінки, які берегли себе до шлюбу — однак їх долі після цього склалися по різному. Так, Наталія Бережна і Катерина Бужинська потерпали від насильства, зате Олі Цибульській і Юлії Саніній поталанило більше — і вони досі зі своїм першим серйозним коханням.

Історіями знаменитостей ділиться програма "Зірковий шлях", яка вклала відповідний фрагмент передачі на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Так, акторка Наталія Бережна не мала серйозних стосунків до своїх 18 років. Під суворим маминим наглядом її чекали вдома вже до 9 вечора, і тому коли на горизонті з'явився кавалер, дівчина відразу поклала надію, що він допоможе їй втекти від батьківського контролю. Але сподівання були марними — чоловік виявився домашнім тираном, жінка страждала від ревнощів і навіть насильства і після 7 років шлюбу пара розійшлася.

Наталія Бережна, кадр з відео
Наталія Бережна, кадр з відео

Складною була й історія співачки Катерини Бужинської не розуміла, що їй треба в стосунках. Познайомилася з чоловіком вона у 14 років, він став її продюсером у 16, а у 19 років Катерина вийшла заміж.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я берегла себе для шлюбу", — каже Бужинська. Але чоловік був на 20 років старшим і не намагався оточити дівчину турботою. "Не давав ніжності, тепла", — каже про ці стосунки зірка.

Протягом 8 років заміжжя Катерина терпіла насилля, хоча партнер навіть змусив її зробити аборт — для нього головним були її музична кар'єра. Проте поворотним моментом стали зйомки кліпу в морозильній камері при температурі -28, де Бужинська втратила свідомість через страшне переохолодження — тоді вона й остаточно зрозуміла, що їй треба обірвати ці стосунки.

Катерина Бужинська, фото: скріншот з відео
Катерина Бужинська, фото: скріншот з відео

А ось співачка Оля Цибульська, яка в інтимних справах не поспішала. познайомилася з майбутнім чоловіком ще у школі, на концерті.

"Я співала, він слухав. шепотілися за лаштунками", — каже зірка.

Однак тілесний аспект кохання вона пізнала лише у 24 і ретельно до цього готувалася з білизною, свічками й ароматичними оліями.

Ольга Цибульська, фото: Instagram
Ольга Цибульська, фото: Instagram

Щаслива у шлюбі вже упродовж 11-років Юлія Саніна з гурту The HARDKISS. Її чоловік і гітарист музичного колективу Валерій Бабко став першим чоловіком для закоханої дівчини, хоча початок їх стосунків й був складним. Складні часи їх чекали і після народження дитини — однак їм вдалося подолати проблеми і зберегти шлюб.

Раніше ми повідомляли, занадто теплі стосунки Кароль і Саніної більше не таємниця, Юля видала дещо про Тіну.

Як повідомляв "Знай.uа", Юлія Саніна розповіла про проблеми з сином.

Також "Знай.uа" писав, що у мережі показали Саніну в молодості, фанати ошелешені.